billigt garn för dig som stickar och virkar

Varning: Vill du frossa i billiga stickgarner, stickmönster och stickbeskrivningar, symönster, tygstuvar, sybehör, virkmönster och virkbeskrivningar och annat smått och gott för pysseltokiga? Då har du kommit alldeles, alldeles rätt. Gå till http://snipurl.com/billigt_garn
för de senaste fynden.


Sticka till barn & baby -- Baby-Barne-Drops no 10
(OBS! SÅLD!)

fynda stickmönster barn baby

Drops designs/Garnstudios stickbeskrivningskatalog nummer 10 med underbart lättstickade, gulliga och småtuffa plagg till 0-8-åringar.

Till exempel: de klassiska jordgubbs/blåbärsmössorna, en huvtröja med öron, rätstickade babyplagg, tuffa randiga tröjor med fransar, spetsstickade koftor och "halvklänningar", coola mössor, vantar, strumpor och fuskollar.

Jag föredrar att designa mina egna (och barnens) plagg, och jag kommer aldrig att hinna göra någon av Drops designs idéer. Kanske hinner du göra en härlig unge härligt glad?

Katalogen/tidningen är något nött och vikt vid omslaget. Inte så att det stör, men ändå.

(OBS! Den här auktionen är redan avslutad, gå till http://snipurl.com/billigt_garn för veckans auktioner, och prenumerera gratis på nyhetsbrevet för de senaste pysselfynden.)

PRENUMERERA!

Jajamensan! Fattas bara. Visst vill jag ha småpunkiga pyssel- och spartips i ebrevlådan varannan torsdag. Jag förstår att min epostadress inte kommer att användas i något uschligt sammanhang, utan bara till [Billigt garn mm].Och jag kan förstås sluta prenumerera precis när jag vill.

Prenumerera Sluta prenumerera
Epostadress:
Ett schyst stick-,
virk- eller pysseltips:
(ej obligatoriskt,
men uppskattat)
  powered by EZezine.com
     
     
  This free "Killer" direct response sales page template is proudly brought to you by:
Billigt garn mm för stick- och virkfreaks.
 
     

 

hem prenumerera arkiv How To Create Profit Pulling Web Graphics