billigt garn för dig som stickar och virkar

Varning: Vill du frossa i billiga stickgarner, stickmönster och stickbeskrivningar, symönster, tygstuvar, sybehör, virkmönster och virkbeskrivningar och annat smått och gott för pysseltokiga? Då har du kommit alldeles, alldeles rätt. Gå till http://snipurl.com/billigt_garn
för de senaste fynden.

Sy dina egna tygbindor, unikt mönster
(OBS! SÅLD!)
fynda symönster - tygbindor

Tygbindor? Javisst! Det är så mycket bättre för naturen, plånboken och det lilla livet med mjuka, tvättbara bindor.

Det här mönstret från amerikanska New Conceptions (som också har ett populärt mönster på tygblöjor) kan du använda till att sy tygbindor av flanelltyg, gamla t-shirts, leopard-överkast eller vad som nu bäst matchar dina trosor och ditt humör.

Det finns ett mönster till en mer traditionell tygbinda med vingar, den smarta "Femme-fold" som torkar oerhört snabbt, beskrivning på hur du gör egna självhäftande bindor (med ett litet kardborrband i trosan), trosskydd plus en vattentät förvaringspåse och amningskupor.

Hur mycket lägger du ner på den-där-gången-i-månaden-skydd per år? Tänk vad du kan spara om du gör dina egna av mjuka stuvbitar som du har liggande hemma.

(OBS! Den här auktionen är redan avslutad, gå till http://snipurl.com/billigt_garn för veckans auktioner, och prenumerera gratis på nyhetsbrevet för de senaste pysselfynden.)

PRENUMERERA!
     
     
  This free "Killer" direct response sales page template is proudly brought to you by:
Billigt garn mm för stick- och virkfreaks.
 
     

 

hem prenumerera arkiv How To Create Profit Pulling Web Graphics