billigt garn för dig som stickar och virkar

Varning: Vill du frossa i billiga stickgarner, stickmönster och stickbeskrivningar, symönster, tygstuvar, sybehör, virkmönster och virkbeskrivningar och annat smått och gott för pysseltokiga? Då har du kommit alldeles, alldeles rätt. Gå till http://snipurl.com/billigt_garn
för de senaste fynden.


250 g (cirka) turkos, tunt ullgarn
(OBS! SÅLD!)

fynda mjukt ullgarn för maskinstickning

Kattungemjukt, tunt (så kallat 4-ply) garn i 100 procent ull. Nyansen är intensivt turkos på ett sätt som påminner om en snorkeldykning utanför Egypten. Nej, bilden kan inte göra det rättvisa.

Garnet är INTE superwashbehandlat och ska alltså handtvättas. Det betyder också att det har ullens alla finfina egenskaper: det är varmt även när det är blött, är vattenavstötande om det lanolinbehandlas och kan filtas/tovas i tvättmaskin om du gillar sådana projekt.

Garnet ligger tvättat och härvat på fem härvor om cirka 50 gram styck och kan stickas för hand eller på maskin (det är tillräckligt tvinnat), virkas, vävas, broderas... Cirka 250 gram totalt, alltså (några gram mindre enligt min våg).

Det är ett underbart, underbart garn som riktigt smeker och skämmer bort dina fingrar. (Jag har stickat både vantar och strumpor på stickor 3 med detta garn, det här är det som blivit över.)

(OBS! Den här auktionen är redan avslutad, gå till http://snipurl.com/billigt_garn för veckans auktioner, och prenumerera gratis på nyhetsbrevet för de senaste pysselfynden.)

PRENUMERERA!
     
     
  This free "Killer" direct response sales page template is proudly brought to you by:
Billigt garn mm för stick- och virkfreaks.
 
     

 

hem prenumerera arkiv How To Create Profit Pulling Web Graphics